Qué músculos!

“Cada tarde, de 4 a 7… José López. Con dos huevos. Como Dalí”. Aquesta és la falca o cunya publicitària què té el locutor de tarda de Ràdio Teletaxi. Innovadora, és. Només li falta el latiguillo habitual de l’emissora: “lo nuehtro”, com si tots els catalans d’origen andalús tinguéssim dos testicles a destacar d’altres comunitats. Però la falca què més em sorprèn no és la de “Muébleh de cocina Carrete”, ni la de l’últim àlbum de José Madrid (“Te quiero munchio, munchio! Te quiero munchio, munchio!” Ni mucho, ni poco… “munchio”). La millor és quan una veu femenina i sexy apareix i diu, de manera molt sensual:

– Mmm… que voz… que ojos, qué cuerpo… mmm, que músculos… (i ara entra la veu del Justo amb el seu accent) “Eh Jossssé López, cada tarde contigo! Lo nuehtro!! Taca taca tacatá!! A bailá, a bailá, a bailáaaa, alegreh sevillaaaana…”.

Serà possible que un professional de la ràdio es faci una cunya així per anunciar-se a sí mateix? Qui té els sants collons de fer-se un auto-bombo d’aquesta manera? Doncs José López, què ja ho diu la publicitat: té “dos huevos”.
Curiosament, aquest locutor té una veu i un “deje” de lo més gay i, no sé perquè, tot plegat se’m fa contradicori.

” Y en la sala con máh solera de Sang Feliu… la actuacióng estelarrrr deee… Laassss Chuches!” (sí, estel·lar).