Los Payos Ranger

Avui, a Buenafuente, …. (dramatic spoiler space) … Los Payos Ranger de la ràdio, també coneguts com Gomaespuma!

Els grans genis de l’humor d’aquest país, el dúo Corchopán, dos son dos, los payos rangel de la ràdio, apareixen aquesta nit a BF (Bilbao Fresnedoso), esperem què fent us del bon humor què acostumen a tenir.

Pelopincho i Cachirulo, més coneguts com Guillermo Fésser i Juan Luis Cano, Gomaespuma, son dos humoristes radiofònics què porten gairebé 20 anys en antena, fent riure al país i a part de l’estranger. A més a més d’organitzar campanyes per ONG’s (Fundación Gomaespuma), ser responsables de memorables programes de TV de culte i d’estar darrer d’algun que altre curtmetratge o pel.lícula, col.laborant amb el Javier Fésser (todo queda en casa), probablement siguin els humoristes més imaginatius, originals i atrevits què ha donat mai aquest país. La forma de fer d’aquest duet madrileny ha creat escola, com s’acostuma a dir, i actualment els pots trobar a Onda Cero, totes les tardes de dilluns a divendres, de les 16.00h a les 19.00h. Han canviat una mica el format, allunyant-se de l’estil noticiari, què esqueia millor a la franja matinal, però encara son fidels al seu esperit:

– Contar lo que te salga los huevos sin dar explicaciones a nadie.

Buenafuente, Antena 3, sobre la mitja nit.

http://www.gomaespuma.com/