Londres

Avui surt a la venda oficialment el nou àlbum d’Oasis (que fa dies que es troba a les botigues per un error de la distribuïdora) i acabo d’adquirir també el nou àlbum de Miqui Puig (són dos cd’s i es diu Impar). El que tenen en comú aquests artistes, a part de ser novetat als downloads del torrent prestatges de les botigues, és que cauen tan malament al públic en general que el fet de que agradin sembla que sigui com per disculpar-se. I malgrat reconec que el Miqui de vegades frega el patetisme, estic d’acord que el Noel és un dels millors còmics britànics dels últims vint anys.

Qué crees que quedará de ti para la posteridad, Noel? Cual sería tu epitafio?
Noel Gallagher. Debió sacar su puto álbum en solitario.

Fa anys em van presentar de rebot a en Marc Botey, antic guitarra de Los Sencillos i encara acompanyant a Miqui Puig amb el seu Conjunto Eléctrico. No vaig poder dir-li que normalment els temes que ell co-escriu són els que més m’agraden. Sobre el Noel, només compartim el nostre disgust per Phil Collins.