Cologne

Diu aquí que una astronauta
es va posar uns bolquers
i va conduir divuit hores
per matar al seu xicot.
I a la meva habitació em pregunto
si vas llegir tu també aquella història
i si estarem tenint la mateixa conversa imaginària.

Ben Folds.

Dormir al terra d’un pis buit té quelcom de romàntic. I de solitari. Com la trista bombeta que penja del sostre amb un cable gris i brut. Sense làmpada ni res. Despullada i sola. Centrem-nos en el romanticisme. En aquella emoció d’anar a comprar un cd que fa mesos que es troba gratis a internet però que has esperat al dia que es posa oficialment a la venda per arribar a casa, treure-li el plàstic i (mitja hora després) començar-lo a escoltar mentre llegeixes el petit llibret de notes. Hi ha qui va de cool trendy amb ulleres setanteres i pantalons de tweed. Jo sóc de sensacions retro.

Romanticisme 1.0 pels nous àlbums de Ben Folds i Oasis. I ara marxo a fer una boleta per cada parell de mitjons, que és molt tard.