In The Beginning There Was Nothing

Durant anys (lustres, dècades) tornava del Saló del Còmic amb bosses plenes i plenes de còmics que gairebé m’obligaven a reestructurar l’estudiat ordre edito-gene-alfabètic* dels meus prestatges per poder col·locar tanta novetat de llom colorit. Aquest any he comprat només tres novetats i prou. It’s not the crisis. It’s the reprinting, stupid.
Així que, ara, els meus prestatges viuen tranquils. Els còmics es somriuen els uns als altres, feliços de saber que, probablement, durant un any més, seguiran junts tal i com es troben actualment. Només temen aquella nit d’insomni o aquella nit calorosa d’estiu on, per una raó encara per identificar, em dóna per canviar una cosa de lloc (diga-li còmic, diga-li cd, diga-li cadira) i allò desemboca en una cascada de canvis, moviments, trasllats i reordenacions que s’allarguen tota la nit fins que els primers rajos del sol entren pel balcó. I mai més res torna a ser el mateix.

*vull dir que, pel que fa a mi, les coses que són susceptibles de ser ordenades, s’ordenen per editor, gènere i alfabet… a la vegada. us repto a trobar un cd en concret al prestatge de cd’s de casa meva.