Come Monday Night

Cada boda és un esdeveniment especial pels nuvis i una excusa excel·lent pels convidats per comprar roba nova a estrenar. Doncs el nou vestit de la Síl es va trencar estrepitosament mentre ballava al ritme de Paquito el Chocolatero o alguna cosa semblant (sé que no és una imatge gaire poètica però així són aquestes celebracions). En la seva defensa s’ha de dir que també es va ballar Antònia Font i el Human de The Killers i que altres convidats van tornar a casa en camsieta imperio.
Tot sembla indicar que aquesta cançó dels Killers ha substituït a Young Folks com el tema que s’ha de posar durant uns segons a tot esdeveniment per semblar cool o trendy però The Killers mai més tindran ja estatus cool i trendy. Com a prova, Sam’s Town van sonar també en una altra boda a la que vam assistir farà un parell d’anys i mai a la vida un grup que sona a bodes serà acceptat en cercles gafapastes.