Complimentary Champagne

Hi ha qui surt a córrer per estar en forma, hi ha qui surt per perdre els quilos de més i hi ha qui busca uns minuts d’introspecció. És el moment de gaudir de la ciutat a una velocitat uniforma i accelerada, aïllat en la música, en el moviment i en els esbufecs.
Fa unes quantes nits, corrent per la Gran Via de Barcelona, em va fer la impressió de que un tipus tenia intenció d’aturar-me mentre es tocava el canell. S’ho va repensar unes dècimes de segons abans de que ens miréssim als ulls i ens creuéssim però vaig pensar que, si el meu instint no m’havia enganyat, s’ha de tenir valor per voler aturar a un paio que va corrents pel carrer per demanar-li l’hora. És quan vaig pensar que potser van ser els esbufecs tuberculosos de qui ja no pot més el que va fer que canvies d’idea i es fes enrere.
Perquè si m’hagués preguntat l’hora, estic segur que hagués trigat com uns vint segons en recuperar l’alè i poder articular alguna paraula. I ell s’hagués sentit com quan vols veure un vídeo online i et salta la publicitat. Allò que esperes impacient total per res.

Estava pensant que no seria mala idea patrocinar les converses i el dia a dia.