Que yo acepto esa teoría porque existe

El principi de la Navalla d’Occam planteja que entre dues hipòtesis contraposades en igualtat de condicions (amb suficients elements explanatoris), la que presenta menys assumpcions, la més simple, és la que té més possibilitats de ser correcte.
Per tant, què és més versemblant: a) que els filtres anti-spam dels nostres correus electrònics funcionen per si mateixos, perquè són intel·ligents i fiables i poden comprendre el contingut dels emails, decidint què és spam i què no, o en canvi, b) que certes multinacionals tenen edificis descomunals on milers de xinesos, indis i altra mà d’obra barata seuen en mobiliari d’oficina gris, cobrant sous miserables, i llegeixen el nostre correu diàriament per a descartar la deixalla electrònica per nosaltres?
Vetllant per la nostra salut mental. Comentant les nostres intimitats entre ells, fent safareig i rient. Esborrant o redirigint els nostres mails. Decidint què llegim. Manipulant les nostres relacions. Dirigint les nostres vides.

És època de decidir. Podeu votar.