Desplazarse Sin Apenas Rozamiento

Són les manies i obsessions d’un les que, al final, queden retratades en blogs seqüencials com aquest. I sovint tinc la sensació que es repeteixen contínuament fins a l’avorriment. Però d’això tracten les obsessions.
Que en el mateix període de temps, nou material de La Casa Azul, Astrud, Ryan Adams i el petit Liam surti a la llum m’hauria de provocar tremolors com a qualsevol fan de ……………………..*. Però els meus objectius per aquest proper pont monumental són uns altres més modestos. Fer una petita pausa, canviar el decorat, descansar, no patir un fred excessiu i posar-me al dia amb el Green Lantern de Geoff Johns i els Fantastic Four de Jonathan Hickman.

Que sí, que envoltat de poetes i escriptors podria posar-me al dia amb Celan o Bolaño però en les seves obres ningú s’esbatussa amb Sinestro o Galactus. I Galactus fa 10 metres d’alt i menja planetes, no em fotis.

* omplir línia de punts amb el que es porti ara. Justin Bieber?