Stood There Only In Your Underwear

A l’oficina no coneixem el terme mig i tenim només dues temperatures: “barrita Pescanova” o “pollastre a l’ast”.
Aquesta és només una de les moltes proves empíriques que demostren que, a aquestes alçades del segle XXI, el sistema mètric decimal ha quedat desfasat. Hi ha altres, com el “camp de futbol”, unitat de mesura que va proposar el Desenfocado un bon dia al seu twitter, i totes elles s’haurien d’acceptar i estandarditzar d’una vegada. Són conceptes abstractes però precisos. Llocs comuns al inconscient col·lectiu. Termes que no tenen menys sentit i lògica que començar a fer servir warps qualsevol dia d’aquests.

Però la mesura no oficial però oficiosa que s’ha d’establir d’una vegada per totes és la de “pixat”. El lapse fins que el sistema d’apagat automàtic de l’enllumenat del lavabo s’activa no pot ser mai inferior a la durada d’una pixada. Mai. Que ja estic fart de buscar el botonet a les fosques amb els pantalons als turmells.