Lovebirds On Katovit

Si això fos una fàbrica de silencis, ara m’inventaria la història del noi que va ser escollit per a presidir una mesa electoral a les eleccions municipals del 2011 i, malgrat les poques ganes amb les que un es presenta a aquests actes, actitud sota mínims i expectatives més que modestes, durant les hores que passa a la festa de la democràcia s’enamora secretament de la vocal amb qui li toca administrar els vots del seu districte. La faula tindria el seu indispensable final agre-dolç amb el noi-president marxant en solitari al final de la jornada electoral, carrer avall, mans a les butxaques, cap al seu pis de solter, després d’observar com la parella de la guapa vocal l’ha vingut a recollir de la mà dels seus dos guapíssims fills. Nen i nena. De fons, una apoderada del PP i un regidor d’ERC es fan un petó.

Però, com això és Productes de Neteja, reduïm la redacció a la mínima expressió, fundido en negro i fotos que no venen al cas.