Those Other Girls Are Just Postmix Lemonade

Hi ha un microcosmos a l’abast de tothom, observable sense grans telescopis ni augments, i són les partícules de pols que floten travessant els rajos del sol. Que aquest estiu ens estigui privant d’aquesta imatge cada matí per mi no és un problema. Sé que molts estaran pensant que l’altre cosmos, el gran, el del la pols intergalàctica, s’ha conjurat i els núvols estan posats allà dalt només per fotre i esguerrar-los les vacances (s’univers és una conxorxa*) però personalment agraeixo sortir cada matí amb aire fresc.
Fa uns dies, observant els anuncis de pel·lícules a cada parada de bus des del meu seient solitari de la línia 63, recordava totes aquelles noies que fa una dècada omplien els carrers de Barcelona com infinits clons d’Amélie, com extretes d’una parodia local de Being John Malkovich.
Davant aquella estampa, només vaig poder pensar què se n’haurà fet d’elles. Si encara estan fascinades per allò de gaudir cada dia dels petits plaers quotidians o si, ara sí, com un bon cop de porta a la cara, maleeixen el clima.

* en venda com a títol de novela