Las siete y veintisiete

Me n’adono que si hagués de fer una llista de regals per aquest nadal (i oju, que entre el Dia de Nadal i Reis està el meu aniversari, per tant, espero acabar colmado de presentes y regalos) tot serien còmics. Perquè els còmics han deixat de ser accessibles i barats. Bé, la grapa sí. La grapa sempre ha de ser popular. És la seva naturalesa. Però la política editorial d’elevar la qualitat de les edicions et pot portar a la ruïna fàcilment com et descuidis i compris per inèrcia. Per poc que domineu l’anglès o el francès, us recomano les edicions originals via Book Depository o Amazon amb descomptes de fins un 40%. Una bona wishlist no té preu.
En resum, aferrat a aficions juvenils des de 1985.

També accepto ninotets de goma de super herois, d’aquells de fotre a la mona i llepar-los els peus després per treure la xocolata.