A través de una metáfora

Astrud no només ens va deixar orfes degut a la seva separació temporal si no que deixaren també incompleta les seves aventures metafísiques i metafòriques (que a veces no se entienden bien ni a la primera) com a “La Música de Las Supercuerdas” i el seu vídeo dins del vídeo:

Ara que a l’Emma li fan mal les genives de tant en tant (cosa de les dents), he recordat el passatge sobre el fill del Manolo d’Astrud, que va tenir febre i li van donar Paracetamol en xarop. Descriu precisament la cara d’un nen el primer cop que pren una medicina. Una cara rara de sorpresa o interès però que potser no és més que disgust.

Al menys, durant els primers minuts de la continuació a “Lo Popular“, les noies ballaven “Europa“, tema que mai va tenir la repercussió que mereixia d’un àlbum que ja ni es troba a Spotify.
I que no us enganyin: “Carnaval” dels Amics De Les Arts no compensa la falta de més material d’Astrud.