Back To The Egg

Fa un parell d’anys em vaig comprar un iPad amb certes expectatives. Només en un parell de dies vaig començar a valorar fer una transició cap als còmics digitals, similar a la que vaig fer amb la música. La resolució de pantalla i l’estima pel paper van fer que aquesta transició es quedés només en ser més selectiu amb les compres en suport físic.

Des de que en nou iPad va aparèixer i des de que els serveis de venda de còmics basats en ComiXology per part de les principals editorials o la mateixa iTunes Store posant material a l’abast a preus certament competitius, veig que convertir-me en un consumidor de còmics digital està cada dia més a prop, per comoditat i per raons econòmiques i pràctiques. D’espai, concretament.

El més probable és que segueixi consumint recopilats i edicions especials però fer el salt ha acabat tenint sentit per mi després de tants mesos de donar-hi voltes. De fet, durant l’última mudança vaig acabar amb una trentena de caixes exclusivament de còmics. Probablement és tractava del 70% del material que vam transportar. Per tant, fins i tot la substitució de material que ja tinc per la seva versió en digital és quelcom a tenir en compte malgrat encara no sé ben bé com fer-ho.

Suposo que tot es redueix a maximitzar el consum mentre intento minimitzar ésser desbordat per tants anys de col·leccionisme.