Hello Kitty Kat

Tenim un nou membre a la família. No és tracta d’un germanet per l’Emma malgrat els rumors que ha generat el braç fantasma en aquesta foto. Però, en part, sí que és un nou germanet per alguns elements de la casa, com es veu a la foto més a baix. Es tracta d’un nou iMac de 27″ que ha de substituir el meu defenestrat Macbook Pro (2006) i fer de nau nodrissa per la resta d’aparells.

Gràcies al programa HCI a través del Fnac hem aconseguit un bon preu (una rebaixa al voltant del 40%) i això em va fer decidir-me pel model de 27″. Pensava que la pantalla em menjaria però la taula és prou profunda i ample i les mides que vaig agafar eren correctes: hi cap.
La màquina és veloç (és clar que, comparat amb un ordinador de fa 6 anys, qualsevol cosa em sembla veloç) i la pantalla d’una qualitat brutal i amb una manca de reflexes que és sorprenent. Els altaveus, situats sota la pantalla, sonen prou bé. Malauradament, a través del programa HCI no es podien fer modificacions i només estaven disponibles els equips base així que he hagut de prescindir de Fusion Disks o el SSDs. Per tant, encara hi ha espai per a millorar el rendiment (una opció seria un disk extern SSD ThunderBolt per al OS X).
Externament, les extremitats finíssimes de la pantalla criden l’atenció. És extremadament silenciós, fins i tot quan el processador és exigit, i molt net pel que fa a la distribució de cables malgrat l’accés als ports USB, ThunderBolt, etc. podria ser millor.
I fins i tot diuen que la pantalla em posa moreno.

Mostres del procés d’unboxing aquí, aquí i aquí.