In The Backyard

Quan un és petit i vulnerable, els còmics, com qualsevol altre mitjà d’escapisme, fan d’escut. Si un pensa en les seves ferides mentre llegeix, fan menys mal. La realitat física esdevé relativa. El que de veritat importa és la realitat dins del cap.
Quan un és un adult i la seva vida i els seus somnis queden embargats pel banc, els còmics també serveixen per a fugir endavant.
En una societat on ja no hi ha serveis educatius i socials, on no hi ha atenció sanitària ni seguretat, amb els seus còmics, el Bet aparca la seva tenda de campanya al jardí posterior d’una casa.

Podeu anar (heu d’anar) a veure In The Backyard, fins diumenge, al Tantarantana, l’obra de la companyia Noctàmbuls, amb text i direcció de Jaume Miró. Podeu anar perquè és l’obra guanyadora del segon premi Art Jove 2011 del Govern de les Illes Balears o podeu anar perquè sou homes i dones de bé. Vosaltres mateixos.