Sobre aquest blog i el seu autor

Em dic Rubèn i visc a la ciutat de Barcelona. M’apropo als quaranta anys, tinc un blog, dos fills, sóc dretà, no tenia carnet de conduir fins fa quatre dies i odio la coliflor amb beixamel. Treballo davant d’una pantalla. M’agrada llegir en general, còmics en particular, especialment abans d’anar a dormir. M’agrada escriure breument. Tinc tendència a expressar-me desglossant el contingut en llistes, clarificant entre parèntesis i subordinant en excés. Per tant, el que trobareu aquí no seria alta literatura. També m’agrada la fotografia a nivell súper modest. En el seu dia, era aficionat a la il·lustració però ja no practico.

M’identifico simplement com a Rubèn perquè no he sabut trobar un bon pseudònim. Ni tan sols un heterònim (i perquè Rubèn Dixan o Rubèn Fairy serien nicknames previsibles i potser violarien alguna llei de propietat). I perquè, al cap i a la fi, és el meu nom i no s’hi pot fer més.

Per qualsevol altre informació, fes-me arribar un d’aquells tests de 100 preguntes estil carne o pescado i playa o montaña i ja miraríem.

També em pots trobar col·laborant i administrant Va de pares.

About.me